Media baby

Hej, just nu sitter jag på median och tuggar gummi. Ja sitter brevid Sandy (hon ville att ja skulle länka hennes blogg, ahahaha. Varseeee) Media är kul, kanske inte just den här lektionen. En såkallad gör-va-fan-du-vill-ingen-bryr-sig lektion. MMmmm. De var ju kul, men vädret var mindre kul. Ja vet inte va ja snackar om..

Igår va de nationella prov och spanska prov. Nationella gick as bra, men jag fick reda på att jag hade gjort fel på en fråga! Shit! Aja bra ändå. Sen var de spanska prov direkt efter och de gick också aas bra! Kunde allt förutom 2 ord, "imorgon" (som jag kan nu..) och "bokstavera" (som jag inte kan nu för ja fattar inte va de står. Äckliga dumma ord.. Typ despellkdmcklefmc någonting.)

Idag så har de varit en lång dag, längsta dagen i veckan! Imorgon är de nationella igen, ska inte bli spännande kan ja säga. Fast de går bäst för mig under press. Jajajjaja ikväll ska jag ta de piano eftersom de jag inte har några läxor eller nått (Joho du, jag har engelska prov nästa vecka och ska hitta nåra dumma broar till fysiken..HAHA vilket skämt.)
Ikväll kommer 2 st dagens outfit, kolla in senare!


Nu ska jag dra och göra inget, kanske photoshop. Önska mig lycka till!
Lycka till Malin, Lycka till! LYCKA TILL.

Herrå / M

Kommentarer
Postat av: jossan

lycka till lilla malin sötnos <3

2009-02-04 @ 23:03:22
Postat av: Malin

Hehhehhe tack <3

2009-02-05 @ 15:51:46
URL: http://yiipiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0