Erik och Mackan

Heeeeej! Sitter och skriver lite nurå. Kom hem från Erik och Mackan inspelningen vid typ 22:30, de va asssss kul! Jag, Jossan, Annie, Frida, Emma, Siri, Hanna och Oskar va där :)
Tänkte först berätta lite om min dag innan jag berättar om inspelningen. Kl 10:30 ringde Lina, jag låg självklart och sov eftersom vi har ledigt. Hon undrade iaf om vi kunde hitta på något eftersom både hon och jag ska åka bort imorn. Så hon kom till mig vid 11:30, vi åt god frukost med yogi tea, ladda ner musik, öste på massa musik i högtalarna på högsta volym, tog massa kort och snackade skit. SKÖNT! Jag gav henne min julklapp och hon gav min. Jag fick guldnagellack, guld örhängen (ringar!) och ett par röda trosor! :D Tacktacktack! Hon fick ett örngott som de står best friends på och så är de 2 jättesöta katter som äter fisk , hihihihshaha! Sen fick hon ett par snyggis örhängen också. Kl 16 drog vi till slussen och där träffade vi Jossan. Hon hade väldigt fin hår som Helen fixat. Lina drog hem till sig och ja och Jossan åt på donalds. Sen vare dax för inspelningen och när vi var framme såg vi att alla stog där med Peter Fischerström, vår SO lärare som skulle vara med i programet! :) De va han som bjöd oss från början. Vi fick gå in ''vip'' vägen och hänga av oss i ett rum. Jag, Jossan och Hanna blev ''kissnödig'' (vi ville egentligen bara gå i korridoren för att se nåra kändisar :p). Sen när vi var framme vid toaletterna så va de upptaget, vi väntade och ut kom Mackan!! :D:D Han ba: Jani, jag skulle inte gå in där om jag var ni, jag har nyss tvättat fötterna.. hehe. Vi ba: öööhm okej... :) HAHAHHAAHHA. Efter de började Hanna hoppa och de va kulit! Efter de såg vi Mackan och Erik nåra gånger i korridoren. När de började så blablablaalabaa. Palla inte berätta, de va iaf kul! Men i en av pauserna så kom Erik fram till oss och frågade om de va jobbigt att sitta och kolla och om vi va trötta, vi snackade lite och babkablakbala. :D De va jättekul och ska verkligen göras om!!

Nu ska jag sova, jag ska till göteborg imorgon, ska fira jul där med mina kusiner! Ser fram emot de och jag kommer inte skriva på länge dåra.... Men jag skriver när jag får tillfälle och tar nog med mig datan. Hörs kanske, kommer sakna er! Natti natti / er M


Lilla jag.

Nu, lite biler från kvällen (ja vet, dom är suddiga, men de va rökmaskinen):

Eriiiiiiiiiiiik!

En av dom tävlande, uuhuuuuh

Alllaaaa

Fina ''scenen''

Erim och Mackaaaaan :D

De va galet, brandsläckare på en stol...

AHAHAHAHHAHA

mehhehee vip

Jadu...

Här är snyggingarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0